Makói állatvédők
Makói állatvédők
Villanások.
     
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírdesd meg állatodat ne dobd ki.
     
2016
     
Hogyan is alakultunk.

 

 

 

 

 

 

Magunkról

 

                                                                      Merjünk szembenézni a valósággal!

 

      A Makói Állat- és Természetvédő Egyesület 2002 februárjában alakult meg néhány olyan ember kezdeményezése nyomán, akik szükségesnek látták, hogy a városban kóborló gazdátlan állatok sorsa megnyugtatóan megoldódjon. A szerveződés nagy lendülettel indult el, ami azt bizonyítja, hogy a makóiak többségében él az igény a humánus állattartás megvalósítása iránt.

      Tagságunk összetétele változatos Vannak köztünk diákok, pedagógusok, jogászok, szakmunkások, nyugdíjasok. Egyesületünkbe be lehet lépni rendes vagy pártoló tagként, ennek köszönhetően nemcsak azok jöhetnek közénk, akik tényleges személyes jelenlétükkel tudnak részt venni állatvédő-mentő tevékenységünkben, hanem azok is, akik elviekben vagy anyagiakban támogatni akarnak bennünket céljaink megvalósításában.

      Tevékenységünk többek között a kóborló vagy feleslegessé vált állatok sorsának megoldására irányul. Igyekszünk javítani a sintértelepen tartózkodó állatok helyzetén, és próbáljuk megoldani azoknak az állatoknak a sorsát, akiktől gazdáik valamilyen oknál fogva kénytelenek megválni. Nagyon sokan hívják az egyesület telefonszámát. A hívások többsége feleslegessé vált vagy elveszett kutyákról, cicákról szól; előfordul, hogy sebesült vagy beteg állat megmentéséhez kérik segítségünket. Mi minden segítséget szívesen veszünk, hiszen a fent említett feladatok megoldása nemcsak emberi, de anyagi erő ráfordítását is igényli, és az „egyesületi zseb” úgyszólván nagyon vékony.

      A legnagyobb gondot az okozza, hogy az egyesületi tagok önkéntes munkában végzik feladataikat, a nap 24 órájában nem tudnak rendelkezésre állni.  A befogott vagy befogadott kutyusok annál a néhány egyesületi tagnál találnak ideiglenes szállást, akik vállalják az idegen, olykor beteg, ápolásra szoruló állatok gondozását. Az a tény, hogy ilyen kevés az ideiglenes befogadónk, nagyon megnehezíti a munkánkat, és előfordul, hogy helyhiány miatt le kell mondanunk egy-egy állat életének megmentéséről. Ez az egyesületi munka legnehezebben kezelhető és érzelmileg legmegterhelőbb területe. 

      Terveink között szerepel a befogadói hálózat bővítése, és egy olyan információs bázis létrehozása, amelyből az érdeklődők állandóan figyelemmel kísérhetik az egyesület tevékenységét, és amely koordinálná a városban az állatuktól megválni szándékozók és az állatot befogadni kívánók, esetleg elveszett kutyát, macskát keresők egymásra találását.

Az állatmenhely létrehozása sajnos csak távlati céljaink között szerepel, ahhoz, hogy realitássá váljon ez a sürgető igény, meg kell teremtenünk a hozzá szükséges anyagi bázist. Ehhez pedig az egész város összefogására szükség lesz!

 

     
Kapcsolat

Makói Állat- és Természetvédő

Egyesület.

 

E-mail: allatvedok.mako@gmail.com

Adószám: 18469525-1-06 

Bankszámlaszám:  56800047-10500903  

IBAN szám : HU33 5680 0047 1050 0903 0000 0000

BIC / SWIFT kód : TAKBHUHB  

     
Pontosság
     
Nap mint nap
2020. Június
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
<<   >>
     
Cicamicák
     

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!